Slow Tacos, our third pop-up restaurant at the TCLB Donaukanal summer location, will be serving mind blowing tacos freshly made from locally sourced ingredients, tank beer, craft beer and oh-so-good cocktails. We’re open Monday to Friday 5-11pm (kitchen 5-10pm) and Saturday & Sunday 12-4pm & 5-11pm (kitchen 12-4pm & 5-10pm). You’ll find us here from May 13th: Franz-Josefs-Kai 3, 1010 Vienna, Austria.

We’d love to guarantee tables for everyone but to keep things as fair as possible for everyone we do not take reservations. We operate a first come, first served policy. We have a bar are where you are welcome to have a drink while waiting on a table. Just talk to our host/ess at the entrance.

Here’s a sneak peek of our menu: Homemade Tortilla Chips with freshly prepared Guacamole & below one of the first shots of our Tacos.



Download our Menu as pdf




For press requests please contact:


  1. David eggerath
    Aug 07, 2015 @ 15:53:48


    wir würden gerne einen Tisch für 2 Personen reservieren für heute 07.08.15 um 8 Uhr.

    Habt ihr da noch was?



    • TCLB
      Aug 12, 2015 @ 20:36:15

      Hi David,

      wolltest du im Slow Tacos reservieren?
      Dort gilt nämlich First com first serve :)

      Solltest Du für eines unserer anderen Lokale reservieren wollen, dann bitte entweder eine email schicken, oder Anrufen.
      Infos hierzu sende ich dir gerne zu. Über den Blog nehmen wir leider keine Reservierungen auf!

      Viene Dank für dein Verständins!
      Liebe Grüße
      The Culinary Love Band Team


Leave a Reply